Salata verde ajuta digesti

Verdeturile si legumele de primavara ajuta digestia si sunt ideale pentru o cura de detoxifiere a organismului, la indemna oricui. O salata racoritoare va combina cat mai multe dintre aceste ingrediente, cu tot cu vitaminele si mineralele lor, indispensabile corupului tau, iar salata verde, in special, se va ocupa de tranzitului intestinal si activitatea fiicatului.

Alimente minune anti-îmbătrânire

Sănătatea se menţine cu o combinaţie de alimente, nu doar cu proteine sau crudităţi. Aflaţi ce nu ar trebui să vă lipsească din dietă pentru a trăi mult şi bine. Bazaţi-vă pe legume şi fructe cât mai colorate “Aici intră gama antioxidanţilor, alimentele care luptă cu radicalii liberi, responsabili de îmbătrânire. Vorbim de legume şi fructe cât mai colorate”....

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Salata verde cu masline si rosii

Pentru aceasta primavara, incearca o reteta usoara, din salata verde , rosii si masline. Fa un dressing simplu si bucura-te de verdeata de primavara...

miercuri, 16 mai 2012

Escalop de porc cu vin alb si lamaie


Escalop de porc cu vin alb si lamaie
O reteta delicioasa de escalop de porc cu vin alb din: snitel de porc, suc de lamaie, vin alb, faina, rosii cherry, ceapa, usturoi, supa de legume, unt, salvie, sare si piper.

Ingrediente:
  • snitel porc feliat 800 g
  • suc de lamâie 110 ml
  • vin alb 60 ml
  • faina 30 g
  • rosii cherry 80 g
  • ceapa 50 g
  • usturoi 5 g
  • supa de legume 50 ml
  • unt 150 g
  • salvie
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Snitelul de porc feliat se aplatizeaza usor si se marineaza cu suc de lamâie, sare si piper.
Rosiile cherry se taie în jumatate.
Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt.
Snitelul marinat se tapeteaza cu faina si se coloreaza la tigaie în unt, dupa care se gateste la cuptor timp de 4 minute la temperatura de 175ºC.
În aceeasi tigaie se adauga restul de unt, ceapa, usturoiul, rosiile cherry, vinul alb, supa de legume, sare, piper si salvie.
Se retin pe foc legumele timp de 2 minute si se servesc alaturi de snitelul de porc.

Escalop de porc cu vin alb si lamaie

 

Escalop de porc cu vin alb si lamaie

 Pofta buna!